"Daniël has been working as a presenter for Vestel at several international trade fairs for the last four years. He is a great presenter and an actor picking up the key features of the products quickly and conveying the information to the visitors professionally. He creates an amazing story around the product, easily drawing attention of the potential clients, and generates leads. We enjoy working with Daniël very much and consider him as a member of the Vestel sales and marketing team!"

Sengül Soytas - www.vestelinternational.com

Home - Presentator - Workshops - Trainingsacteur - Referenties-.....

Als presentator is er niets uitdagender of leuker dan je volledig onder te dompelen in de presentatie voor of van een bedrijf. Om je te verdiepen in het thema dat op dat moment belangrijk voor hen is, of in het product dat op de markt gaat komen.

Of het nu gaat om een vakevent, de lancering van een nieuw product, een opening of een bedrijfsfeest, elke presentatie vereist de beste vertegenwoordiging. Iemand die representatief is voor uw bedrijf en alles waar u en uw product voor staan. En uiteraard hoop ik diegene voor u te zijn!

Op basis van een voorgesprek en de door u aangeleverde informatie, zorg ik voor de presentatie die u verdient. Dit kan zijn in de rol van presentator, ceremoniemeester of quizmaster.

Ook internationaal ben ik een veelgevraagde presentator die uw bedrijf en/of product uitstekend in het Engels kan vertegenwoordigen.

Neemt u hier contact met mij op.