"Daniël is een energieke en charismatische performer waarmee ik graag samenwerk. Zijn overtuigende spel zorgt ervoor dat hij het publiek weet te raken en te inspireren. Hij kan iedereen meenemen in een verhaal en hen verleiden tot een bijdrage. Ik hoop in de toekomst nog vaak met Daniël samen te werken!"

Maureen Kamphuis - www.meandmaureen.com

"Daniël Staakman is een energieke en vakkundige workshopleider. Door met humor de interactie aan te gaan, brengt hij de deelnemers in beweging en naar een hoger inzicht. Bij La Red is hij een terugkerende gast en zeer welkom."

Miriam Notten - www.lared.nl

Home - Presentator - Workshops - Trainingsacteur - Referenties-.....

- Namen Onthouden
U bent op een bijeenkomst en u wordt aan iemand voorgesteld. Twintig seconden later weet u al niet meer hoe die persoon heet. Voor veel mensen blijft het koppelen van namen aan gezichten een probleem.

Gelukkig is er deze workshop!

Binnen korte tijd krijgen de deelnemers de tips en tricks om namen te leren onthouden. Vervolgens aan de slag met uitdagende oefeningen om de technieken eigen te maken.

Aantal deelnemers: 6-120
Duur: 60-90 min

 

- Kracht van het Compliment
Als u een compliment krijgt, dan voelt u zich sterker, gewaardeerd én u gaat meer willen doen. Meer voor uzelf, meer voor het bedrijf, meer voor uw relatie(s). Toch vindt men het moeilijk om ze te geven en nóg moeilijker om ze te ontvangen. Hoe krijgt u dit onder de knie?

Deze humorvolle workshop richt zich op ‘de kunst van het geven van een compliment’, hoe een compliment te ontvangen en op de uitwerking die een echt compliment heeft. De kracht daarvan, zowel verbaal als non-verbaal.

Aantal deelnemers: 10-60
Duur: 60-90 min

 

- Point of View
U wilt een nieuwe werkmethode implementeren?
U wilt uw visie voor 2020 presenteren?
U wilt weten wat er speelt binnen uw bedrijf rondom bepaalde topics?

Door middel van gespeelde praktijkvoorbeelden, die de huidige en nieuwe situatie schetsen, worden medewerkers geprikkeld. De situaties zijn herkenbaar en worden met een vleugje humor gebracht wat zorgt voor een veilige sfeer. Wij stimuleren uw medewerker om mee te denken en te praten over het onderwerp vanuit hun eigen expertise en beleving.

Aantal deelnemers: in overleg
Duur: in overleg

 

- Hoe word ik onthouden?
Je ontmoet iemand waaraan je jezelf en je diensten pitcht. Daarna scheiden jullie wegen. Hoe zorg je er nu voor dat diegene aan jou denkt als deze persoon iemand op jouw vakgebied nodig heeft?
Hoe worden jij en je diensten onthouden? Hoe blijf je 'top of mind'?

Een belangrijk en essentieel thema op zakelijk gebied. Met de logische do’s en don’ts in deze workshop, en door de toevoeging van Beleving, zal je dat meer in de hand hebben.

Aantal deelnemers: in overleg
Duur: in overleg